Radnja  |  Kontakt

Digitalna štampa

logo

Digitalna štampa na platnu i papiru omogućava da u svoj radni ili životni  prostor unesete značajne promene po veoma pristupačnoj ceni.

Grafika tehnikom digitalne ploter stampe na kanvasu se reprodukuje sa postojećih umetničkih dela, ili bilo kog digitalnog fajla i predstavlja Idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti.

Zidove vaših prostorija mogu krasiti replike poznatih umetničkih dela ili kvalitetne fotografije po vašem izboru. Ne samo za vaš dom, već i za kafić ili restoran, digitalna štampa na platnu je savršen način da enterijeru date jednu sasvim novu notu.

Kanvas digitalna štampa je dostupna u različitim formatima.

Radimo i stampu na prepariranom slikarskom platnu u raznim tonalitetima.

Takodje stampamo i na rucnoradjenom grafickom papiru do 300gr/m2 sa vasih fajlova.

Nas tim je uvek tu da Vam izadje u susret, pomogne oko izbora stampe, dodje po pozivu i sugerise oko izbora i postavke printa.

Nase reference su godine iskustva, mnogo izradjenog printa za hotele, kafice, kancelarije i stanove.

Platno zatežemo na blind ram koji može biti različite širine. Posredujemo i pomazemo Vam oko opreme Vasih printova i u odabiru moderni ramova i savremene opreme.

Print radimo sa najnovijom tehnologijom višebojnim štampačima i isključivo solventnim bojama na HAHNEMUEHLE platnu i papirima.

frame-depth-illustration

finearrt

pigment-printer-use-cheap-polyester-art-canvas

Hahnemuhle_10643481_Monet_Fine_Art_Canvas_618628

Ujedno radimo opciju secenja slova u stiroduru raznih debljina i forexu, takodje ista farbamo u preporucenim bojama ili po skali traznje.

Top